ee19cb9fa795ad9b1f804fd2f1d6be90--vilhelm-hammershoi-classical-art

Sinds 2004 begonnen, is dit een blog waarin het programma onder de titel terug te vinden is. Je kunt er ronddolen in + 1850 bijdrages rond woord en beeld. Een aantal, te zeer aan een toenmalige actualiteit gebonden, zullen bij het redigeren van het totaal nog verdwijnen of aangepast worden.

Je zou het een brevier voor het traagzame kunnen noemen. We hebben al enkele jaren gelinkt zodat je elk artikel onmiddellijk kunt bereiken, of vul zelf maar een woord in, het kan bv. André Gide zijn of Foucault, of.. of kijk bij ‘Woordenboekje voor een langslaper’ of…

Beetje bij beetje zorgen wij voor een concrete wegwijzer waar je dus van 2004 tot nu de bijdrages kunt vinden.  Zie aldaar:  WEGWIJZER (bovenbalk)

Verdwalen kan niet. Onderaan vind je een archief-wijzer. Je kunt er de afleveringen per maand bekijken vanaf 2004.

Er zijn teksten van radio-hoorspelen en documentaires (nu ‘podcast genoemd, maar al jaren door ons als ‘radiodocumentaires’ gemaakt.) maar ook de producties zelf kun je er beluisteren. (zie radio-werk)

Er is de tekst van mijn laatste boek ‘Triangel’, de tekst van de gedrukte editie uit 2001. Ook de werktekst van ‘Spiritus’, een familiekroniek kun je lezen.

Neem me nij de hand.

Botticelli-Madonna-detail