ee19cb9fa795ad9b1f804fd2f1d6be90--vilhelm-hammershoi-classical-art

Sinds 2004 begonnen, is dit een blog waarin het programma onder de titel terug te vinden is. Je kunt er ronddolen in + 1750 bijdrages rond woord en beeld.

Je zou het een brevier voor het traagzame kunnen noemen. We zoeken nog naar mogelijke wegwijzers, maar vul zelf maar een woord in, het kan bv. André Gide zijn of Foucault, of.. of kijk bij ‘Woordenboekje voor een langslaper’ of…

Later zorgen we wel voor namen en begrippen.  Verdwalen kan niet. Onderaan vind je een archief-wijzer. Je kunt er de afleveringen per maand bekijken vanaf 2004.

Zoek een maand van een bepaald jaar uit en scroll naar onderaan de teksten, zo kom je al lezend in volgorde door die maand. Klik de laatste bijdrage aan, en vandaaruit kun je verder of terug. (je vindt dan telkens een verwijzing onder elke bijdrage)

Er zijn teksten van radio-hoorspelen en documentaires (nu ‘podcast genoemd, maar al jaren door ons als ‘radiodocumentaires’ gemaakt.) maar ook de producties zelf kun je er beluisteren. (zie radio-werk)

Er is de tekst van mijn laatste boek ‘Triangel’, de tekst van de gedrukte editie uit 2001. Ook de werktekst van ‘Spiritus’, een familiekroniek kun je lezen.

Neem me nij de hand.

Botticelli-Madonna-detail