OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waarde Silverstein,

Na een lange stilte (was ik op zoek naar aangepaste Barbiekleren nu het wicht toch al 45 is geworden?), of had ik er even genoeg van om geen stap verder te komen, of kan ik gewoon de drukte van het dagelijkse doen en laten citeren, het maakt niet uit, ik neem de draad weerop, en wil zefs die draad tot kern van mijn betoog verheffen.

De draad die Ariadne aan Theseus gaf om terug uit het labirinth te geraken nadat hij de Minotauros had gedood, of de draad van de spin die er haar kundig web mee spint om argeloze insecten te vangen en leeg te zuigen.
Leidraad of wurgwapen?
We kunnen immers zo lang bakkeleien tot we elkaar in een cocon hebben gesponnen en we alleen nog elkaar rauw lusten om in dezelfde stijl te blijven.
Of we kunnen luisteren naar elkaar, toegeven wat inderdaad toe te geven is en elkaar volgend toch uit het labyrint geraken.

Ik had immers de indruk dat we eerder aan het spinnen waren dan wel elkaar de helpende hand gaven, al is dat wellicht in een discussie niet het goede beeld.

Ik hoop dat je intussen nog een beetje zichtbaar bent.

Uw uitgeruste psychiater .