533_394e2246a0c4786ab50e4d853f2ef4b8

Lieve zoon en goede vriend,

Op mijn reizen door de innerlijke en uiterlijke ruimtes zal ik jullie nu en dan een boodschap zenden, meestal “met andere woorden”, gedichten en beelden die iets van mezelf zeggen of van de plaats waar ik me denk te bevinden want als we eerlijk zijn denken we dat we toch het middelpunt van de schepping zijn.

Je mag ze best publiceren als reisberichten.
Lieve Simon, vind eerst jezelf en mocht het dan nog nodig zijn dan kun je nog altijd naar mij op zoek gaan, maar wellicht zal dat overbodig blijken.
Lieve psychiater, sta als vriend mijn zoon bij en bevecht samen de draken die onder menigvuldige namen opduiken zoals daar zijn, de oppervlakkigheid, het vooroordeel, het zelfbedrog, de jaloezie en nog een schare andere vurige beesten.
Ook hier zul je ze eerder dicht bij huis vinden dan in de Teutoonse wouden.

Ik zet een link bij deze draak want hij is te zien in een prachtige tentoonstelling, en als je de link “DRAAK” gebruikt krijg je ook nog eens een voorbeeld van internet-kunst.

Het is morgen witte donderdag. Al heb ik geen messias-allures wat sommigen ook beweren, toch was ik nederig de voeten van wie ik pijn of tekort heb gedaan.

Ik ben vaak dichterbij dan jullie vermoeden.

Vriend en vader, Silverstein Theodore