210_b420f4043c5cf31da49f402cd5c5a951

Waar de woorden ophouden beginnen de beelden, en voor de fotograaf verdwenen de beelden in de woorden.

De chroniqueur zal dus een poging doen om op mijn tocht beiden even te verenigen in een kuis huwelijk waarin zoals Faucon het zelf zegt( ‘l’ amour, c ‘est l’impossible’ ) deze combinatie vooral door mijn reisgezel zal gebeuren.

Le bouquet d’ Alexis.
Het is even vooruit gelopen, want voor hij met de geënsceneerde beelden begon, maakte hij nog een mooie reeks: Le temps d’ avant, een tijd die we gisteren al even ontdekten in beide betekenissen van het woord.

In beeld: twee ouderwetse jongensmannequins, plastic bloemen.
We zijn terug bij het uitgangspunt: the real thing en wat daarvoor moet doorgaan.

Daarom bekijk het beeld en straks komt het verhaaltje.
Laat het eerst even je gedachten marineren.